Egzamin zawodowy – formuła 2012
Ogólne iformacje wprowadzające o egzaminie zawodowym wg Podstawy Programowej z 2012 r.
Pobierz plik
Informatory o wymaganiach egzaminacyjnych
Informatory dotyczące egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie przeprowadzanego od 2013 roku
Pobierz plik
» Technik obsługi turystycznej
» Technik żywienia i usług gastronomicznych
Egzamin zawodowy – formuła 2017
Ogólne iformacje wprowadzające o egzaminie zawodowym wg Podstawy Programowej z 2017 r.
Pobierz plik
Informatory o wymaganiach egzaminacyjnych
Informatory dotyczące egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie przeprowadzanego od 2018 roku
Pobierz plik
» Technik obsługi turystycznej
» Technik żywienia i usług gastronomicznych
Informacja dla zdającego
Pobierz plik
» Informacja dla zdającego egzamin zawodowy
» Projekt na egzaminie praktycznym
» Co warto wiedzieć o egzaminie zawodowym
» Słowniczek – podstawowe pojęcia
Wykaz materiałów i przyborów pomocniczych
Pobierz plik